У Луцьку відзначили Міжнародний день музики

У Луцьку відзначили Міжнародний день музики

03.10.13 14:25 0 969
1жовтня з нагоди Міжнародного дня музики для усіх лучан та гостей міста гостинно відчинили двері луцькі музичні школи. Відвідувачі мали нагоду ознайомитись з їх діяльністю, поспілкуватися з викладачами і учнями, отримати консультацію та повну інформацію про послуги, які надають заклади.

Окрім того, у кожній школі відбувалися презентації музичних інструментів, грі на яких навчають у школах. На сценах звучали композиції у виконанні учнів, викладачів, а також випускників шкіл, які подарували присутнім чудовий настрій.

Особливим моментом цього дня була посвята у першокласники дітей, які вперше переступили поріг «храму музики».

Привітати першокласників, учнів та педагогів шкіл завітала начальник управління культури Луцької міської ради Тетяна Гнатів. Від імені міського голови Миколи Романюка, вітаючи усіх присутніх зі святом, вона зазначила, що музичні школи є початковою ланкою спеціальної мистецької освіти і готують підґрунтя для занять мистецтвом, а для найбільш обдарованих учнів — до вибору професії в галузі культури та мистецтва, також побажала учням творчих успіхів і нових досягнень, викладацьким колективам - плідної роботи.

Управління культури міської ради

(723426, 720447)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку цьогоріч ...
Наступна новина: Обама і республіканці не ...

КОМЕНТАРІ