В Закарпатській області іршавські дільничні проводять прийоми громадян

В Закарпатській області іршавські дільничні проводять прийоми громадян

03.10.13 13:10 0 960
Дільничні інспектори Іршавського районного відділу міліції здійснюють особисті прийоми громадян три рази на тиждень на своїх дільницях обслуговування.

Так, старший дільничний інспектор майор Михайло Ігнатко прийоми громадян проводить у селах Приборжавське та Луково. Найбільше люди звертаються з проблемами сімейних конфліктів або конфліктів із сусідами. До прикладу, одна із скаржниць просила притягнути до відповідальності зятя-дебошира, який не дає їй спокійно жити. Частина звернень громадян стосується випадків, вирішення яких на перший погляд не відносяться до компетенції міліції. Мешканці скаржаться на сміття, яке сусіди висипали неподалік їхнього дворогосподарства, на знищені деревцята, на шум у сусідів тощо.

Дільничним також доводиться проводити і профілактичні бесіди з раніше судимими та сільськими бешкетниками. Адже саме особи, які знаходяться на обліку, найбільше порушують спокій громадян.

Заступник начальника Іршавського райвідділу міліції підполковник Федір Петер переконаний, що «шерифи» на селі – це єдиний найближчий законний представник влади на місцях. Іршавські дільничні завжди готові прийти на допомогу людям у будь-який час.

Віта ГОРЗОВ

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Прокуратура Волині ...
Наступна новина: Гіггз пишається тим, що у ...

КОМЕНТАРІ