Чернівчани відправили 86% електронних податкових декларацій

Чернівчани відправили 86% електронних податкових декларацій

03.10.13 12:22 0 1108
У вересні чернівецькі платники податків подали до ДПІ у м. Чернівцях 4910 податкових звітів, з них 4211 - в електронному вигляді, що становить 86% від загальної кількості.

Юридичні особи надіслали через E-mail 3189 податкових декларацій, що становить 94% від загальної кількості. Приватні підприємці електронкою направили 1022 декларації, що складає 67% від усієї поданої звітності.

Серед платників ПДВ звітування в електронному вигляді поширене на 100%. Понад 1,4 тисячі ПДВ-шників надсилають податкові звіти через E-mail.

Державна податкова інспекція у м. Чернівцях нагадує, що з 1 жовтня 2013 року Міністерство доходів і зборів України адмініструє єдиний внесок на загальнообов'язкове державне соціальне страхування. Відтепер Міндоходів приймає та обробляє звіти про суми нарахованого єдиного внеску, тому надавати звіти про суми нарахованого єдиного внеску потрібно саме на його адресу.

Для підготовки платників податків до подання звітності з єдиного внеску на загальнообов'язкове соціальне страхування в електронному вигляді Міндоходів розроблено електронні формати документів звітності з ЄСВ, з якими можна ознайомитись на веб-порталі Міністерства http://minrd.gov.ua/elektronna-zvitnist/platnikam-podatkiv-pro-ele/povidomlennya-platnikam-pod/112281.html.

Звертаємо увагу, що при поданні звітності в електронному вигляді потрібно користуватися цифровим підписом. Отримати посилені сертифікати відкритих ключів можна безкоштовно за адресою: 58013, м. Чернівці, вул. Червоноармійська, 200-А, перший поверх, каб. 110, тел.: (0372) 51-43-79.

З регламентом роботи, формами документів, зразками заповнень, програмним забезпечення та іншою довідковою інформацією можна ознайомитися на сайті АЦСК ІДД за адресою: http://www.acskidd.gov.ua.

Як відомо, час не стоїть на місці, а прогрес - річ невідворотна. Тому, запрошуємо усіх платників приєднатись до Інтернет-звітування, щоб оцінити усі переваги такої співпраці з податківцями.

Інформаційно - комунікаційний відділ ДПІ у м. Чернівцях


Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: На Львівщині під урожай ...
Наступна новина: Головне управління ...

КОМЕНТАРІ