Головне управління Міндоходів у Тернопільській області: Спрощено реєстрацію платників податків

Головне управління Міндоходів у Тернопільській області: Спрощено реєстрацію платників податків

03.10.13 13:29 0 790
Президент України підписав Закон України № 441-VII «Про внесення змін до Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців» щодо спрощення реєстрації осіб як платників податків».
Даним Законом передбачено можливість подання заяви про добровільну реєстрацію як платника податку ПДВ та/або обрання спрощеної системи оподаткування державному реєстратору як додатка до реєстраційної картки, що подається для проведення державної реєстрації юридичної особи або фізичної особи – підприємця.
Державний реєстратор передає до територіальних органів Міндоходів одночасно з відомостями з реєстраційної картки на проведення державної реєстрації юридичної особи або фізичної особи — підприємця електронну копію вищезазначеної заяви.
Даний Закон набирає чинності одночасно із Законом України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо реєстрації осіб як платників податків»(законопроект №2029 направлено на підпис Президенту 18.09.2013 р.), який набирає чинності з 1 січня 2014 року .


Головне управління Міндоходів у Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Срна: Результат цього матчу ...

КОМЕНТАРІ