Валентин Королюк привітав дубенських освітян з Днем учителя

Валентин Королюк привітав дубенських освітян з Днем учителя

03.10.13 18:48 0 1376
Цієї неділі вся Україна святкуватиме День працівників освіти, або ж День вчителя. Районними центрами області цими днями проходять урочистості з нагоди свята. У четвер, 3 жовтня, міська влада Дубна також вітала педагогів древнього міста. На свято завітав і народний депутат Валентин Королюк.
Переповнений зал Будинку дітей та молоді був сповнений атмосферою свята. Гостей зустрічали школярі – «живі статуї», дівчата у національному одязі. У фойє було влаштовано виставку творчих робіт школярів.
Зі сцени лунали щирі слова шани та вдячності педагогам. Найкращих з них було нагороджено почесними громотами Дубенської міської влади, управління освіти та науки облдержадміністрації та обласної профспілки працівників освіти. Учителям подарували квіти від народного депутата Валентина Королюка та Дубенського міського голови Василя Антонюка.
Звертаючись до присутніх педагогів, Валентин Королюк подякував їм за невтомну працю заради майбутніх поколінь українців. «Я – син учительки, яка понад сорок років життя віддала школі, сам свого часу працював у школі. А тому знаю, що найбільша вдячність учителям – на жаль, не від держави, а саме від учнів. Через роки, реалізувавши себе у житті, ваші учні дякують вам щоденно за ті зерна знань і добра, які зросли у їхніх душах», – зазначив народний обранець. «Щиро зичу вам та вашим родинам міцного здоров’я, достатку, щоденної любові учнів, терпіння і віри! Нехай Бог завжди допомагає вам у вашій нелегкій, але такій благородній праці, і нехай вас не полишає творче натхнення та прагнення творити добро!», – додав Валентин Королюк.


Прес-служба Народного депутата Валентина Королюка
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Директор «Шеврону» в ...
Наступна новина: ГУ Міндоходів у Львівській ...

КОМЕНТАРІ