Чернівці: Нова котельня з високоякісним обладнанням забезпечить теплом шість будинків

Чернівці: Нова котельня з високоякісним обладнанням забезпечить теплом шість будинків

04.10.13 08:20 0 831
3 жовтня, відбулося урочисте відкриття новозбудованої опалювальної котельні на вулиці А. Чехова, 25 та теплових мереж до шести житлових будинків, які знаходяться на вулицях А.Чехова, В. Білоусова та С.Руданського.

«Необхідність будівництва цієї котельні була викликана тим, що існуюча вбудована в житловий будинок №25 на вул. А.Чехова котельня знаходилася в незадовільному технічному стані, її технологічне обладнання морально і фізично застаріло і практично було непридатне для подальшого використання за призначенням, – каже секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин. – Фінансування робіт здійснювалося за рахунок коштів міського бюджету. Тут встановлено котли вітчизняного виробництва, укомплектовані високоякісним технологічним обладнанням».

Вартість робіт, виконаних Чернівецьким спеціалізованим монтажно-налагоджувальним управлінням «М’ясомолмонтаж», склала 1966,582 тисяч гривень. Укотельні встановлено 2 котли «Колві–900» потужністю 950 кВт кожний. Загальна потужність котельні складає 1900 кВт. Котли обладнані системою автоматичного управління залежно від зовнішньої температури повітря і теплового навантаження. Вони відповідають сучасним вимогам з питань екологічної безпеки, що дозволяє суттєво зменшити викиди двоокису азоту та повністю виключити викиди двоокиси вуглецю. Коефіцієнт корисної дії вказаних котлів – 92%. Котельня забезпечує теплом будинки №№14, 23, 25, 29 на вул. А.Чехова, №19 на вул. В.Білоусова та №49 на вул. С.Руданського.

Сектор інформації та зв’язків з громадськістю

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: На «Фукусімі-1» ...

КОМЕНТАРІ