В Закарпатській області за відбитками пальців рук перечинські правоохоронці встановили крадія

В Закарпатській області за відбитками пальців рук перечинські правоохоронці встановили крадія

04.10.13 08:51 0 784
Засуджений умовно за згвалтування житель Перечинщини за час іспитового строку вчинив черговий злочин - крадіжку матеріальних цінностей.

Коли молода жінка виявила розбите скло на вікні бані, то спершу подумала, що дітлахи гралися на вулиці і випадково розбили шибку. Та коли вона зайшла до середини приміщення і виявила відсутність насосу для перекачки води та поливочного шлангу завдовжки біля 50 метрів, зрозуміла, що помилилася. Ії просто обікрали на пристойну суму грошей!

Потерпіла звернулася до Перечинського райвідділу міліції по допомогу. За вказаною адресою одразу виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці зробили огляд місця події, з розбитого вікна експерту-криміналісту вдалося зняти відбітки пальців рук, що могли належати крадію. Їх невдовзі було перевірено по дактилоскопічних обліках райвідділу міліції. В ході перевірки сліди, вилучені з місця події, співпали з відбитками пальців рук громадянина К, дактилоскопічна карта якого зберігалася в райвідділі в зв'яку з тим, що він раніше скоював кримінальні правопорушення.

Як згодом розкаже сам підозрюваний, він розбив каменем вікно на бані, заліз всередину, виніс звідти найцінніше на його думку - насос та поливочний шланг, але збути добро не наважився. Він налякався і підкинув крадене у підвальне приміщення сусідського будинку. Там і знайшли речі правоохоронці та повернули власниці. А крадію тепер, очевидно, світить реальний термін покарання. Бо йому предявлено обвинуваченя за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло).

Мирослава ПЕКАР,

Перечинський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: До Дня міста ...
Наступна новина: Визначено переможців ...

КОМЕНТАРІ