На Хмельниччині за продаж амфетаміну та метамфетаміну судять шістьох членів організованої злочинної групи з міжнародними зв'язками

На Хмельниччині за продаж амфетаміну та метамфетаміну судять шістьох членів організованої злочинної групи з міжнародними зв'язками

04.10.13 08:26 0 722
Міжнародний канал постачання в Україну сильнодіючих психотропних речовин вдалося перекрити ще у березні 2010 року спільними зусиллями працівників міліції, СБУ і митниці. З того часу правоохоронці проводили копітке розслідування та збирали доказову базу, аби притягнути до відповідальності не тільки українців, причетних до наркотрафіку, а й їх іноземних поплічників.

Ще у 2009 році громадяни однієї з європейських країн зорганізувались у злочинну групу, до якої залучили мешканців Шепетівки. Іноземці привозили з-за кордону психотропні речовини, а четверо шепетівчан продавали їх наркозалежним. Отримані за «товар» гроші виконавці переводили у валюту і віддавали організаторам. Під час затримання у березні 2010 року членів злочинного угруповання, у них вилучили близько 1 кілограму метамфетаміну.

Шепетівський міськрайонний суд визнав шістьох учасників злочинної організованої групи, двоє з яких — іноземці, винними у кримінальному правопорушенні згідно частини 3 статті 305 (контрабанда психотропних речовин, вчинена організованою групою), частини 2-3 статті 307 (незаконне виробництво, придбання зберігання, перевезення чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин) Кримінального кодексу України. Двом організаторам загрожує 6 років позбавлення волі кожному з конфіскацією майна, іншим учасникам злочинного угруповання — по 4 роки ув’язнення.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі відбудеться ...
Наступна новина: Волинь: на 3 жовтня 2013 ...

КОМЕНТАРІ