На Прикарпатті затримано громадян, які нанесли один одному тяжкі тілесні ушкодження

На Прикарпатті затримано громадян, які нанесли один одному тяжкі тілесні ушкодження

04.10.13 08:31 0 734
В одному із сіл Надвірнянського району двоє нетверезих молодиків «розв’язували» конфлікт за допомогою кулаків. У результаті сутички один з них опинився на стаціонарному лікуванні в Надвірнянській ЦРЛ, а інший - в психіатричній лікарні.

До райвідділу міліції м. Надвірна 2 жовтня поточного року від медсестри Надвірнянської центральної районної лікарні надійшло повідомлення, що до них було доставлено 38-річного місцевого жителя, якому діагностували закриту травму живота. Через декілька годин до ЦРЛ було доставлено ще одного 32-річного чоловіка з тілесними ушкодженнями, у вигляді проникаючого ножового поранення черевної порожнини.

На місці події представники слідчо-оперативної групи міліції одразу ж з’ясували, що того дня близько 11.00 у с. Пасічна Надвірнянського району відбулася сутичка між двома односельчанами. Зокрема, під час бійки старший спричинив молодшому «опоненту» вищевказані тілесні ушкодження. Як з’ясувалось, молодики перебували в нетверезому стані, до того ж однин із них перебуває на обліку в психіатричному кабінеті Надвірнянської ЦРЛ, після надання йому медичної допомоги, психічно-хворого госпіталізували до психіатричного закладу в Івано-Франківську.

Для встановлення ступеню тяжкості отриманих тілесних ушкоджень призначені судово-медичні експертизи. По даному факту правоохоронці відкрили кримінальне провадження за вчинення правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Варто зазначити, що за вчинення даного кримінального правопорушення передбачена відповідальність у вигляді позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тернопільська обласна ...

КОМЕНТАРІ