В Івано-Франківській області за незаконне зберігання зброї селянинові загрожує в'язниця

В Івано-Франківській області за незаконне зберігання зброї селянинові загрожує в'язниця

04.10.13 09:01 0 877
20 вересня дільничний інспектор Богородчанського РВ УМВС отримав повідомлення про скандал між сусідами - жителями села Богрівка. Спільно з дільничним, який обслуговує сусіднє село правоохоронці виїхали на місце події. Зайшовши до будинку винуватця сварки, правоохоронці побачили на підлозі гільзи від патронів.

49-ти річний господар пояснив, що він колись працював лісником і в його власності була рушниця. На запитання чи має зброю на даний час, чоловік відповів, що не має, відтак добровільно погодився на огляд свого помешкання. Під час огляду будинку правоохоронці помітили, що з-під дощок на підлозі виглядала частина якоїсь труби. Піднявши дошку міліціонер побачив предмет схожий на обріз мисливської рушниці, який було вилучено та направлено на експертизу.

Пізніше судово-балістична експертиза підтвердила, що даний предмет являється нестандартною, багатоцільною вогнепальною зброєю – обрізом. Вказана зброя виготовлена саморобним способом з гладкоствольної двоствольної рушниці.

По даному факту закінчено кримінальне провадження за ст..263 ч.1 ККУ та направлено на розгляд суду. Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від двох до п'яти років.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Буковинські міліціонери ...

КОМЕНТАРІ