У облдержадміністрації підписали Меморандум про співпрацю між Львівською ОДА та Центром інформації та документації НАТО в Україні

У облдержадміністрації підписали Меморандум про співпрацю між Львівською ОДА та Центром інформації та документації НАТО в Україні

04.10.13 12:32 0 798
3 жовтня, голова Львівської обласної державної адміністрації Віктор Шемчук та директор Центру інформації та документації НАТО в Україні Наталія Немилівська підписали Меморандум про співпрацю, враховуючи взаємну зацікавленість у подальшому поглибленні зв’язків між Україною та НАТО.

«Заходи, які передбачені цим Меморандумом покликані зробити все можливе, щоб в Україні, принаймні на Львівщині, впроваджувались високі соціальні стандарти, методи боротьби з корупцією, вимоги щодо рівня життя та рівня безпеки й незалежності, які є в Європі та світі. Тому надзвичайно важливо, що в результаті нетривалих перемовин, ми підписали цей Меморандум про співпрацю», – сказав В. Шемчук.

Також голова ОДА висловив сподівання, що цей документ стане наріжним каменем у взаємовідносинах львівських чиновників та Центру інформації та документації НАТО.

Зазначимо, за умовами Меморандуму сторони сприятимуть поширенню інформації про політику України в євроінтеграційному та євроатлантичному напрямах, популяризації європейських цінностей і роз’яснювальній роботі щодо аспектів діяльності НАТО, залучаючи Львівську обласну державну телерадіокомпанію та вищі навчальні заклади

Львівської області.

Також сторони надаватимуть інформаційну та методичну підтримку для забезпечення функціонування центрів, які поширюють інформацію про євроінтеграційну та євроатлантичну політику України та її співпрацю з НАТО.

Сторони мають намір сприяти організації спільних тренінгів, спільних семінарів з питань попередження і боротьби з наслідками надзвичайних ситуацій та з питань дотримання безпеки та протидії терористичним актам під час проведення масштабних спортивних заходів на території Львівської області, зокрема Євробаскет – 2015 та Зимової олімпіади – 2022.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ротань: "Погодні умови ...
Наступна новина: Чернігівські перукарі ...

КОМЕНТАРІ