Розпочалися збори з керівниками підрозділів персоналу ДСНС України

Розпочалися збори з керівниками підрозділів персоналу ДСНС України

04.10.13 10:54 0 1017
3 жовтня, на базі Львівського державного університету безпеки життєдіяльності розпочали роботу навчально-методичні збори з керівниками підрозділів персоналу ДСНС України за участі начальника ГУ ДСНС України у Львівській області Сергія Дмитровського.

Відкрив навчально-методичні збори Голова державної служби України з надзвичайних ситуацій генерал-полковник служби цивільного захисту Михайло Болотських. Відбулося пряме включення з Києва, під час якого він привітав учасників наради, побажав плідної та конструктивної роботи: «На вас покладені важливі завдання по відбору кадрів та забезпечення їх ефективної роботи, соціального захисту та психологічного супроводу наших працівників. На ми цілком завершили реорганізацію МНС та Держтехногенбезпеки, об’єднали профілактичний блок та підрозділи реагування на надзвичайні ситуації у Державну службу з надзвичайних ситуацій. підрозділи персоналу повинні орієнтуватися на особистісний підхід до кожного нашого працівника, знати його потреби та реагувати на всі його запити. Важливим є також питання підготовки фахівців та підвищення кваліфікації. Важливу роль тут відіграють навчальні заклади системи ДСНС України».

З вітальним словом до учасників навчально-методичних зборів звернувся директор Департаменту персоналу ДСНС України генерал-майор служби цивільного захисту Олександр Євсюков. Він заслухав звіти керівників територіальних підрозділів персоналу про стан роботи щодо переведення осіб рядового і начальницького складу, державних службовців та працівників з МНС та Держтехногенбезпеки до ДСНС України.

За час проведення навчально-методичних зборів заплановано розглянути питання організації роботи підрозділів персоналу з реалізації вимог положення про порядок проходження служби цивільного захисту особами рядового і начальницького складу, з питань присвоєння спеціальних звань та нагородження в системі ДСНС України. Зокрема, розглядатимуть питання підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації, особливості організації соціально-психологічної роботи та заходів щодо зміцнення дисципліни та правопорядку в системі ДСНС тощо.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Питання щодо схвалення ...
Наступна новина: Фракція ВО ...

КОМЕНТАРІ