У Львівській області директор "Шеврона" підтвердив брехливість звинувачень проти "Свободи"

У Львівській області директор "Шеврона" підтвердив брехливість звинувачень проти "Свободи"

04.10.13 10:05 0 969
Фракція Всеукраїнського об'єднання "Свобода" у Львівській обласній раді розблокувала трибуну сесії після того, як голова обласної ради Петро Колодій зачитав лист від регіонального директора компанії "Шеврон Юкрейн Б. В." Пітера Кларка. У листі офіційний представник компанії "Шеврон" наголосив, що всі співробітники компанії, пов'язані із закордонною діяльністю, зобов'язані знати і суворо дотримуватися закону США під назвою "Про протидію закордонній корупційній практиці".

Як зазначено в листі, компанія дотримується як міжнародного, так і українського законодавства, підтримує права людини, захищає навколишнє середовище та діє в інтересах територіальних громад.

"Ми чесні перед людьми та самими собою. Ми дотримуємося найвищих етичних стандартів в усіх ділових відносинах, – зазначає представник компанії. – Зокрема, підкуп будь-кого із чиновників в будь-якій країні категорично заборонений політикою "Шеврон". Навіть якщо відмова піти на такий крок призведе до втрати компанією можливості розвитку бізнесу.

Компанія "Шеврон" має непохитне зобов'язання бути хорошим партнером, зосередженим на створенні продуктивних, спільних, довірливих і взаємовигідних відносин з державними та іншими компаніями, нашими клієнтами, громадами та між собою".

Таким чином, лист регіонального директора компанії "Шеврон Юкрейн Б. В." Пітера Кларка підтвердив брехливість та безпідставність звинувачень на адресу ВО "Свобода" у буцімто вимаганні хабара від компанії.

Нагадаємо, що 3 жовтня 2013 року фракція ВО "Свобода" у Львівській обласній раді заблокувала трибуну, вимагаючи виступу на сесії представника компанії "Шеврон". Свободівці наполягали, аби компанія озвучила свою позицію з приводу звинувачень, які пролунали від голови фракції Партії регіонів в обласній раді Ігоря Грещука, який з трибуни сесії заявив, що ВО "Свобода" начебто вимагала від компанії "Шеврон" 450 мільйонів доларів хабара за погодження Угоди про розподіл продукції, тобто на видобування сланцевого газу на Олеській площі.

Як зазначив свободівець Йосиф Ситник, це звинувачення зачіпає не лише ВО "Свобода", а й іноземного інвестора, який хоче вести бізнес в Україні, зокрема на Львівщині. Тому компанія повинна оприлюднити свою позицію з цього приводу.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олег Панькевич: "Влада ...
Наступна новина: У Греції суд арештував ...

КОМЕНТАРІ