У Львівській області м.О. Довба привітав учасників V Міжнародної науково-практичної конференції

У Львівській області м.О. Довба привітав учасників V Міжнародної науково-практичної конференції

04.10.13 08:53 0 852
За дорученням голови Львівської обласної державної адміністрації В.В. Шемчука, директор департаменту агропромислового розвитку М.О. Довба прийняв участь та привітав учасників V Міжнародної науково-практичної конференції «Ветеринарні препарати: розробка, контроль якості та застосування», яка проводиться 2-4 жовтня в м. Львові у готельно-навчальному комплексі «Гетьман».

На конференцію запрошені провідні вчені в галузі ветеринарної медицини України, Росії, Польщі, Білорусії, Австрії, Німеччини, Чехії, Латвії, та інших країн.

Основними напрямками роботи даної конференції є: розробка та виробництво ветпрепаратів і кормових добавок; ветеринарна фармакологія та токсикологія; стандартизація, сертифікація, контроль якості ветпрепаратів та кормових добавок; застосування нових ветеринарних препаратів, кормових добавок та їх ефективність; залишкові кількості ветеринарних препаратів і токсикантів у сировині та продуктах тваринного походження; визначення забруднювачів у кормах та кормових добавках.

Інформацію щодо проведення даної конференції можна цілодобово отримати у ДНДКІ ветпрепаратів та кормових добавок за тел. (032) 231-85-06

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Визначено переможців ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ