У Чернігові Леонід Кучма вручив стипендії кращим студентам технологічного університету

У Чернігові Леонід Кучма вручив стипендії кращим студентам технологічного університету

04.10.13 08:47 0 809
Четвертий рік поспіль Президент України 1994-2005 років Леонід Данилович Кучма надає підтримку кращим студентам Чернігівського державного технологічного університету.

Урочисті заходи з нагоди вручення іменних стипендій Президентського фонду Леоніда Кучми “Україна” пройшли в Чернігові, в актовій залі університету.

У зустрічі взяли участь перший заступник голови обласної державної адміністрації Микола Стрілець, заступник голови обласної ради Валентин Мельничук та Чернігівський міський голова Олександр Соколов.

Ректор університету Сергій Шкарлет сердечно подякував засновника Благодійної організації Президентський фонд Леоніда Кучми "Україна". Він підкреслив, що стипендіати – це не просто успішні студенти, а дійсно достойні перспективні молоді люди.

Цього року іменні стипендії від Благодійної організації Президентський фонд Леоніда Кучми "Україна" отримали:

* Анастасія Урліна, студентка 1 курсу магістратури механіко-технологічного факультету за напрямом підготовки "Технологія машинобудування";

* Олег Деркач, студент 5 курсу механіко-технологічного факультету за напрямом підготовки "Технологія машинобудування";

* Роман Гайда, студент 3 курсу юридичного факультету за напрямом підготовки "Правознавство";

* Микита Ситий, студент 5 курсу факультету електронних та інформаційних технологій за напрямом підготовки "Системне програмування";

* Дмитро Гомельський, студент 5 курсу факультету електронних та інформаційних технологій за напрямом підготовки "Електричні системи і мережі".

Під час традиційного спілкування зі студентами Леонід Данилович висловив переконання, що майбутнє за фахівцями технічних професій. Він наголосив, що саме розвиток високотехнологічних галузей спроможний забезпечити Україні економічне зростання і повноправне партнерство серед провідних держав світу.

Студенти задавали питання поважному гостю щодо курсу зовнішньої політики України, її перспектив на найближчі роки, стану вищої освіти, діяльності Благодійного фонду. Л. Кучма намагався дати вичерпні відповіді на всі запитання молоді. Він неодноразово підкреслив, що в нас талановиті діти, талановиті студенти, і наша держава не повинна допустити відтоку молодих спеціалістів за кордон.

На згадку про урочисту зустріч поважні гості посадили вічнозелені деревця туї на Алеї видатних особистостей, яка розташована перед центральним входом до навчального закладу.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: ДТП на Волині: дорога не ...

КОМЕНТАРІ