В Житомирській області одним із найпопулярніших видів спорту в міських і районних спортшколах є волейбол

В Житомирській області одним із найпопулярніших видів спорту в міських і районних спортшколах є волейбол

04.10.13 09:08 0 840
З метою активізації роботи спортивних шкіл області та контролю за якістю роботи тренерів два роки тому департаментом сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації були започатковані змагання серед команд дитячо-юнацьких спортивних шкіл області з видів спорту, які мають найбільш розгалужену на Житомирщині мережу.

Ці старти набувають все більшої популярності, адже налагоджена система регулярних змагань стимулює хлопців та дівчат до занять в спортивних секціях та утримує їх інтерес до того чи іншого виду спорту. Саме в розвитку дитячо-юнацького спорту та залученні дітей до здорового способу життя полягає основний напрямок спортивної складової соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України».

На у чемпіонатах області серед ДЮСШ беруть участь вихованці усіх 50-ти спортивних шкіл області.

Одним із найпопулярніших видів спорту в міських і районних спортшколах є волейбол. Минулими вихідними в Житомирі на базі загальноосвітньої школи № 30 відбувся чемпіонат області з волейболу серед хлопців 2000-2002 років народження, в якому взяли участь команди ДЮСШ з 11 міст і районів Житомирщини: Новоград-Волинського, Ємільчинського, Баранівського, Лугинського, Житомирського, Коростенського, Андрушівського, Ружинського районів, а також міст Житомира, Коростеня та Новограда-Волинського.

У напруженій боротьбі перемогу здобули вихованці ДЮСШ № 1 управління освіти Житомирської міської ради (тренер – Вадим Кравченко), срібні нагороди вибороли юні волейболісти спортивної школи Новоград-Волинського району (тренер – Олександр Кзенз), третє місце посіли вихованці ДЮСШ міста Новограда-Волинського (тренер - Михайло Олендер).

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Суд у Росії визнав ...
Наступна новина: В Ужгороді міліція ...

КОМЕНТАРІ