На Тернопіллі пенсійний фонд успішно справляється з покладеними на нього обов'язками

На Тернопіллі пенсійний фонд успішно справляється з покладеними на нього обов'язками

04.10.13 08:58 0 884
Головним управлінням Пенсійного фонду України в Тернопільській області завершено роботу щодо передачі функції з адміністрування єдиного соціального внеску до Головного управління Міндоходів в області.

Протягом 9 місяців 2013 року Пенсійним фондом України в Тернопільській області акумульовано 1522,6 млн. грн. власних доходів, що становить 101,5% доведеного планового завдання. У порівнянні з відповідним періодом 2012 року вони зросли на 66,6 млн. грн. Понад план мобілізовано 22,1 млн. грн. З належного до сплати єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування зараховано по граничних термінах – 99,6%.

«Хороших результатів у роботі ми досягли завдяки тісній співпраці з органами виконавчої влади, соціальними партнерами, правоохоронними та контролюючими органами і, звичайно, із більш ніж 75 тис. платників єдиного соціального внеску. Приємно відзначити, що 19,9 тис. юридичних і 55,1 тис. фізичних осіб стали більш відповідальними за зобов'язаннями перед Пенсійним фондом України та своїм майбутнім. Вони з розумінням відносяться до того, що вчасно та повному розмірі сплачений ними єдиний соціальний внесок – це основний фактор наповнення бюджету Пенсійного фонду України, а значить своєчасності пенсійних виплат нашим пенсіонерам і основна умова зарахування страхового стажу при призначенні пенсій. За це я висловлюю усім платникам єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування слова щирої вдячності», - заявила начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області Лариса Хома.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ