Тернопільська обласна комунальна клінічна психоневрологічна лікарня отримала найсучасніший «Медичний центр/МРТ»

Тернопільська обласна комунальна клінічна психоневрологічна лікарня отримала найсучасніший «Медичний центр/МРТ»

04.10.13 08:32 0 981
В урочистій церемонії відкриття взяли участь керівники області та Тернополя, секретар посольства Словацької Республіки в Києві Павел Хробак, президент компанії Ситно Холдинг, в склад якої входить ГЕМО МЕДИКА ГРУП Словаччина, Людовіт Чернак, генеральний директор ГЕМО МЕДИКА ГРУП Густав Гулік, представники медичної громадськості краю, ЗМІ.

Після святкового відкриття центру, огляду кабінетів магнітно-резонансної томографії очільники області подякували словацьким інвесторам за допомогу у створенні передового діагностичного центру. До слова, це відділення – стане одним із найсучасніших в Західній Україні. Вартість обладнання – близько 1 мільйона євро.

Зокрема, перший заступник голови Тернопільської обласної ради Сергій Тарашевський наголосив: «Найважливіше наше багатство – це наші люди. Тому збереження здоров’я краян – першочергове завдання влади. Надзвичайно важливо, що у Тернополі, а особливо приємно, що у комунальній установі Тернопільської обласної ради, зорганізовано кабінети магнітно-резонансної томографії, обладнані надпотужним устаткуванням, здатним виявити хворобу на ранніх етапах. Це дасть можливість успішно лікувати тернополян та пацієнтів із інших регіонів». Також Сергій Тарашевський висловив подяку головному лікарю обласної комунальної клінічної психоневрологічної лікарні Володимиру Шкроботу за ініціативність та активну позицію щодо створення передових діагностичних та лікувальних кабінетів та центрів, а також залучення інвестицій.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ