Геріатричні заклади Тернопільщини – відремонтують

Геріатричні заклади Тернопільщини – відремонтують

04.10.13 08:43 0 903
Заступник голови-керівник апарату Тернопільської облдержадміністрації Юрій Желіховський з робочою поїздкою відвідав Копичинецьке геріатричне відділення територіального центру соціального обслуговування (Густинський район). Він разом з директором департаменту соціального захисту населення Богданою Олексишин, головою Гусятинської РДА Ігорем Банирою та головою Густинської районної ради Надією Хоптян ознайомилися з умовами проживання 18-ти мешканців геріатричного будинку.

«Ця зустріч, - каже голова Густинської районної ради Надія Хоптян, - є можливістю поспілкуватися та подякувати Вам, людям старшого покоління за пройдену нелегку життєву ниву, за трудові будні, за те, що Ви своєю мудрістю та наполегливою працею, батьківською та материнською турботою оберігали підростаючу молодь, виховували її. Цього тижня в Україні відзначають міжнародний день людей похилого віку і ми обіцяємо всіляко Вам допомагати».

Від імені голови Тернопільської облдержадміністрації Валентина Хоптяна привітав мешканців геріатричного будинку і Юрій Желіховський. Він запевнив, що незважаючи на скрутний час, керівництво краю робитиме усе можливе, аби підтримати людей старшого покоління, ветеранів війни.

«При всіх фінансових негараздах голова області наполіг терміново розпочати ремонт геріатричних закладів області. Тому всі гроші, які ми заощаджуємо, будуть направленні на покращення Вашого життя. Ми знайдемо гроші, щоб обігріти вас і забезпечити усім необхідним». - заявив Юрій Желіховський.

Завдяки реалізації в регіонах ініціатив Президента України щодо підвищення соціального захисту найбільш уразливих верств населення, вдалося підвищити пенсії, разові виплати ветеранам війни і людям старшого віку, покращилося санаторно-курортне і медикаментозне забезпечення.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Катастрофа судна з ...

КОМЕНТАРІ