Польські та українські рятувальники співпрацюватимуть у галузі попередження та ліквідації загроз хімічних аварій

Польські та українські рятувальники співпрацюватимуть у галузі попередження та ліквідації загроз хімічних аварій

04.10.13 12:48 0 804
Протягом 2-3 жовтня 2013 року Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Львівській області відвідала делегація Вищої пожежної офіцерської школи м. Варшави. Польські вогнеборці здійснили свій візит в рамках реалізації проекту «CBRN транскордонна безпека та співпраця», який фінансується Міністерством закордонних справ Республіки Польща в рамках Програми «Польська допомога 2014-2015».

Реалізація заходів спільного проекту надасть можливість підвищити безпеку прикордонних районів Польщі та України через загрози, пов’язані з хімічною, біологічною, радіаційною небезпекою та здійснити обмін досвідом в рятувальних заходах від хімічних, біологічних та радіаційних небезпек під час проведення спільних семінарів та навчань. Також співпраця у рамках цього проекту дозволить сторонам придбати та модернізувати спеціалізоване обладнання, що використовується під час рятувальних операцій з ліквідації хімічних загроз, запобігання забрудненню навколишнього середовища.

За результатами проведеної зустрічі Головне управління ДСНС України у Львівській області офіційно підтвердило намір співучасті у зазначеному польсько-українському проекті та активно реалізовувати його у життя.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Історична ...
Наступна новина: Луцьк: об'єкти ...

КОМЕНТАРІ