У Львівській області у Червонограді міліціонери викрили наркопритон

У Львівській області у Червонограді міліціонери викрили наркопритон

04.10.13 12:17 0 861
Львівські правоохоронці викрили та припинили діяльність наркопритону, який діяв в одному з приватних помешкань міста Червонограда.

Працівники СБНОН Червоноградського міськвідділу міліції затримали 29-річного раніше судимого жителя міста Червонограда та його 28-річну співмешканкку, які облаштували у власній квартирі виготовлення та збут ацетильованого та екстракційного опію.

Слідчим слідчого відділу, спільно із працівниками сектору боротьби з незаконним обігом наркотичних речовин міськвідділу міліції, було проведено санкціонований обшук у квартирі затриманих. Правоохоронці виявили та вилучили значну кількість пластикових пляшок із наркотичною речовиною коричневого кольору та 500 грам сухої, подрібненої речовини із запахом розчинника.

Чоловіка та його спільницю-співмешканку затримано.

Як розповів затриманий господар наркопритону, він їздив по населених пунктах області, вирізав на городах мак з яких у подальшому виготовляв наркотичні засоби реалізацією яких займалася його співмешканка.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.307 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів вчинені повторно). За дане правопорушення передбачається відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна.

На даний час затримані перебувають у СІЗО міста Львова.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області

За матеріалами Оксани Козачок

Помічника начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Тернополі повідомна ...

КОМЕНТАРІ