Григорчук:

Григорчук: "Я досі не вірю, що ми програли цю гру"

04.10.13 13:15 0 886
Головний тренер "Чорноморця" Роман Григорчук прокоментував поразку своєї команди від ПСВ в матчі другого туру групового етапу Ліги Європи. Про це повідомило видання "Чемпіон".

Наставник одеситів вважає, що у його команди було все, щоб не програти.

"Я досі не вірю, що ми програли цю гру. Суперника можу привітати з перемогою і відмінною реалізацією . Перший м'яч у наші ворота був божевільним за виконанням, а другий - там ми просто ризикнули, тому як повинні були відіграватися", - зазначив фахівець.

"У нас було все, щоб не програти цю гру, шкода, що не використовували свої можливості. Чим я незадоволений, так це відсутністю догравання епізодів. Ми могли доопрацювати в багатьох моментах - і моменти призвели б до взяття воріт. Загалом, над цим ще будемо працювати", - запевнив Григорчук.

Тренер також відзначив, що склад його команди не був оптимальним.

"Ми дуже довго аналізували ситуацію і думали над стартовим складом, і я впевнений, що на поле вийшли кращі і найбільш підготовлені наразі гравці оборони", - повідомив він.

"Все було заздалегідь підготовлено та продумано. Футболісти правильно працювали, я б не сказав, що у нас були великі проблеми із захистом " , - сказав Григорчук в ефірі телеканалу " Футбол ".
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові відбулись ...
Наступна новина: Експерти-правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ