Експерти-правоохоронці України та зарубіжжя обговорили, як протидіяти викраденням транспорту

Експерти-правоохоронці України та зарубіжжя обговорили, як протидіяти викраденням транспорту

04.10.13 13:17 0 881
На Закарпатті відбувся організований Міністерством внутрішніх справ України Міжнародний науково-практичний семінар на тему: «Актуальні питання комплексного дослідження транспортних засобів». У його роботі взяли участь експерти з 6 держав.

У роботі семінару взяли участь заступник начальника Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України Костянтин Дубонос, начальник НДЕКЦ при УМВС України в Закарпатській області Олександр Дашковський, фахівці Експертної служби МВС та обласних управлінь, представники Департаменту карного розшуку МВС, Державної прикордонної служби, а також гості з Білорусі, Естонії, Словенії, Грузії та Польщі.

Гостей міжнародного семінару вітав начальник УМВС України в Закарпатській області генерал-майор міліції Василь Варцаба, котрий наголосив на важливості ролі міліцейських експертів у профілактиці незаконних заволодінь транспортними засобами.

Головуючим на семінарі був Костянтин Дубонос. З лекціями виступили фахівці з комплексного дослідження транспортних засобів та протидії їх незаконному заволодінню як з України, так і закордонні гості. Правоохоронці обмінялися досвідом, як виявляти спроби зловмисників легалізувати викрадений транспорт: перебиття номерів агрегатів, спеціального маркування тощо.

СЗГ УМВС України

в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 6-річного хлопчика, якого ...

КОМЕНТАРІ