У Сімферополі 7-річний школяр

У Сімферополі 7-річний школяр "замінував" школу

04.10.13 13:05 0 995
На щастя, вибухового пристрою виявлено не було. Батькам горе-мінера тепер доведеться заплатити величезний штраф.

02 жовтня о 14.30 в чергову частину Сімферопольського міського управління міліції по телефону 102 надійшло анонімне повідомлення про те, що в школі по вулиці Балаклавській у Сімферополі закладена бомба.

На місце події негайно виїхали співробітники слідчо-оперативної групи, співробітники вибухотехнічної служби НДЕКЦ, міліціонери-кінологи, співробітники СБУ, а також сили ДСНС, швидкої медичної допомоги та інші служби.

Заняття в школі на той час вже закінчилися, що значно спростило заходи з евакуації людей.

Після кількох годин пошуків правоохоронці не виявили вибухонебезпечних і сторонніх підозрілих предметів, які б могли загрожувати життю і здоров'ю людей.

Міліціонери відразу ж висунули версію, що виклик хибний, адже про замінування повідомили дитячим голосом. Співробітники міліції спрацювали дуже оперативно і протягом декількох годин встановили особу "мінера"​​. Ним виявився учень 2-го класу цієї ж школи.

Як відомо, чинним законодавством передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність за завідомо неправдиве повідомлення про замінування чи іншу подію, яка загрожує безпеці людей.

На даний час з батьками жартівника спілкуються правоохоронці. Саме дорослі будуть нести відповідальність за діяння свого неповнолітнього сина. Їм доведеться відшкодувати багатотисячні збитки за виїзд десятка автомобілів на хибний виклик.

СЗГ ГУМВС України

в АР Крим
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: Віктор Шемчук ...
Наступна новина: На Херсонщині затримано ...

КОМЕНТАРІ