У Черкасах викрито групу наркоторговців

У Черкасах викрито групу наркоторговців

04.10.13 13:25 0 851
Співробітники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків Черкащини припинили незаконну діяльність чотирьох учасників злочинного угруповання, які збували небезпечні наркотичні засоби та психотропні речовини на території Черкас. Зловмисники затримані та дають покази. За скоєне їм загрожує до 10 років позбавлення волі.

Провівши ряд оперативних заходів, працівники міліції встановили, що до незаконної діяльності причетні четверо місцевих жителів віком від 18 до 29 років.

Як з’ясувалося, обов’язки всіх членів цієї злочинної групи були досконально розподілені: двоє старших учасників угрупування займалися пошуком покупців смертоносного зілля та забезпечували надходження наркотичного засобу на територію області. Решта зловмисників займалася його розповсюдженням.

Для підтвердження незаконної діяльності чоловіків оперативники ВБНОНу провели декілька оперативних закупок наркотичного зілля. Під час однієї з таких закупок зловмисники були затримані працівниками міліції «на гарячому».

В ході проведення санкціонованого судом обшуку за місцем проживання зловмисників правоохоронці виявили та вилучили понад 200 грамів наркотичних засобів, близько 90 тисяч гривень, здобуті злочинним шляхом, та травматичний пістолет з набоями, на який були відсутні документи.

Наразі всіх членів злочинного угруповання затримано. Їх дії кваліфіковані слідчим за ч.2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Остаточну міру покарання, яку понесуть торговці «отрутою», визначить суд, який вивчить усі аспекти цієї справи та присудить її учасникам відповідне покарання.

СЗГ УМВС України

в Черкаській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 6-річного хлопчика, якого ...
Наступна новина: ДПІ у м. Чернівцях: Альфа і ...

КОМЕНТАРІ