На Чернігівщині правоохоронці затримали групу наркоділків

На Чернігівщині правоохоронці затримали групу наркоділків

04.10.13 13:35 0 830
Співробітники Управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Чернігівській області спільно з працівниками СБУ в Чернігівській області викрили групу осіб, які займалися незаконним придбанням, зберіганням та збутом наркотичних засобів.

П’ятеро мешканців Козелецького району за попередньою змовою створили розгалужену мережу з придбання та збуту таких небезпечних наркотичних засобів, як ацетильований опій, канабіс та метадон.

01 жовтня правоохоронці затримали зловмисників «на гарячому» під час реалізації ними чергової партії наркотиків. На даний час задокументовано сім фактів збуту наркотиків. В ході проведення санкціонованих обшуків за місцем проживання наркодилерів було виявлено та вилучено значну кількість вищезгаданих наркотичних засобів.

Слідчим управлінням УМВС в області в рамках відкритого кримінального провадження затриманим оголошено про підозру у вчинені злочину, передбаченого частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинені за попередньою змовою групою осіб) - карається позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Наркоторгівців взято під варту. Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

в Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Федецький: "Можливо, ...

КОМЕНТАРІ