Затримано зловмисника, який шантажував свою дівчину приватним відео

Затримано зловмисника, який шантажував свою дівчину приватним відео

04.10.13 13:35 0 821
За вироком суду 34-річного жителя міста Біла Церква, що на Київщині, притягнуто до відповідальності за вимагання коштів за нерозголошення в соцмережі фото та відеоматеріалів інтимного характеру із зображенням своєї знайомої.

Сімнадцятирічна дівчина закохалася у дорослого чоловіка, зустрічалася з ним і не здогадувалась, що всі їх інтимні зустрічі чоловік фільмував. Коли ж вона вирішила розірвати стосунки, чолов’яга став їй погрожувати, мовляв, їх пікантні зустрічі він викладе в Інтернеті для загального огляду. Натомість молодик запропонував альтернативу – 6000 гривень за нерозголошення відомостей. Щоб налякати дівчину та довести, що його наміри небезпідставні, бувший коханець розмістив декілька фотографій дівчини на своїй сторінці в Інтернеті.

Неповнолітня вчинила правильно – вона розповіла про інцидент своїй матері і вони звернулися із заявою до міліції.

Слідчим відділом Білоцерківського міськвідділу було відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 189 Кримінального кодексу України (вимагання), ч. 3 ст. 15 ч. 2 ст. 301 (замах на злочини, ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів). В ході проведення слідчих дій у підозрюваного було виявлено та вилучено нетбук та веб-камеру, а також фото та відеофільми інтимних стосунків із неповнолітньою дівчиною.

Білоцерківський міськвідділ міліції

ГУМВС України в Київській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Федецький: "Можливо, ...

КОМЕНТАРІ