Прес-служба внутрішніх військ МВС перемогла у міжнародному конкурсі

Прес-служба внутрішніх військ МВС перемогла у міжнародному конкурсі "Щит і перо"

04.10.13 13:35 0 839
Відеопроект «Наша внутрішня сила. Охорона громадського порядку внутрішніми військами МВС України в період проведення Чемпіонату Європи з футболу» здобув перемогу номінації «Співдружність».

У Ростові-на-Дону відбулася церемонія вручення нагород переможцям конкурсу «Щит і перо». Конкурс, ініційований Міністерством внутрішніх справ Російської Федерації, проходив уже у 12-й раз.

На урочистому заході Міністр внутрішніх справ Російської Федерації генерал-полковник поліції Володимир Колокольцев привітав переможців та лауреатів щорічного конкурсу, а також вручив їм нагороди.

Глава МВС Росії особливо відзначив, що подвійно цінним є те, коли про подвиг дізнаються і розповідають професійні журналісти.

– Мені дуже приємно, що самовіддана і чесна праця моїх колег отримує гідне висвітлення в ЗМІ. Це вкрай важливо для нас. Для того, щоб зробити подвиг, мало просто бути професіоналом. Потрібно мати сміливість, холоднокровність, почуття обов'язку і справедливості, готовність до самопожертви, – зазначив він.

Цього року до складу журі конкурсу увійшли представники ЗМІ, правозахисних організацій та Громадської ради при МВС Росії. Очільник МВС Російської Федерації висловив упевненість, що ніяких сумнівів в об'єктивності такого журі бути не може.

У номінації «Співдружність» перемогу здобула начальник прес-служби внутрішніх військ МВС України підполковник Вікторія Кушнір. Журі конкурсу кращим серед відеосюжетів визнало роботу під назвою «Наша внутрішня сила. Охорона громадського порядку внутрішніми військами МВС України в період проведення Чемпіонату Європи з футболу».

Цього року на розгляд журі конкурсу «Щит і перо» надійшло 608 матеріалів, з них 534 відібрані на розгляд робочою групою при Управлінні зі взаємодії з інститутами громадянського суспільства та засобами масової інформації МВС Росії.

На конкурс свої роботи представили 164 співробітника МВС Росії. 230 робіт направили журналісти та творчі колективи незалежних ЗМІ, а ще 14 – представниками ЗМІ та співробітниками правоохоронних органів держав-учасниць СНД.

Прес-служба внутрішніх

військ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Федецький: "Можливо, ...

КОМЕНТАРІ