Науковці ХНУВС вивчають міжнародний досвід з протидії шахрайствам

Науковці ХНУВС вивчають міжнародний досвід з протидії шахрайствам

04.10.13 13:45 0 978
Працівники Харківського національного університету внутрішніх справ взяли участь у VI східноєвропейській конференції «ЕМА» з протидії шахрайствам у сфері електронних платежів.

Захід було організовано Українською міжбанківською Асоціацією членів платіжних систем «ЕМА», він відбувся в Одеській області. У роботі конференції взяли участь працівники та керівники 81 організації, як державних, так і приватних: служб моніторингу, безпеки та ризик-менеджменту банківських установ, компаній розробників та постачальників програмних та технологічних рішень у сфері використання систем банківського обслуговування з України, Російської Федерації, інших країн близького та далекого зарубіжжя (Білорусії, Молдови, Казахстану, Сербії тощо).

Серед актуальних питань, що розглядалися під час конференції, можна виділити наступні: протидія шахрайствам з платіжними інструментами та під час кредитування; попередження та протидія шахрайствам у системах дистанційного банківського обслуговування Клієнт-банк, Інтернет-Банк; попередження шахрайств у мережі Інтернет; попередження шахрайств у банкоматній та термінальній мережі; попередження шахрайств при кредитуванні; моніторинг шахрайств у банківських мережах; розслідування фактів шахрайств у сфері використання платіжних інструментів.

Представники університету брали активну участь у роботі «круглих столів» та панельних дискусій, що проходили під час конференції. Отримані ними знання та матеріали будуть використанні для розробки нових навчально-методичних матеріалів стосовно підготовки та підвищення кваліфікації працівників ОВС України, які задіяні у розслідуванні злочинів, що скоюються у фінансово-банківській сфері.

ВЗГ ХНУВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ГУ Міндоходів у ...
Наступна новина: Грабіжника ювелірних ...

КОМЕНТАРІ