Грабіжника ювелірних виробів міліціонери ДСО

Грабіжника ювелірних виробів міліціонери ДСО "перехопили" на виході з торгового центру

04.10.13 13:50 0 978
Взявши у руки золотий ланцюжок, відвідувач спробував із ним втекти. Після натиснення тривожної кнопки на виході на нього вже очікував наряд ДСО.

27-річний житель Красноперекопського району Криму кілька місяців тому приїхав до Маріуполя на заробітки. Тут він займався ремонтними та оздоблювальними роботами, а коли прийшов час їхати додому, вирішив, як він пізніше пояснив, додатково підзаробити.

О пів-на дев'яту вечора він зайшов у маріупольський торгово-розважальний центр і піднявся на другий поверх до ювелірному відділу. Тут відвідувач попросив подивитися золотий ланцюжок вартістю близько 3,5 тисяч гривень. Уважно дослідивши виріб, він раптово розвернувся і кинувся бігти до ескалатора. На його біду, продавець не розгубилася і відразу ж натиснула тривожну кнопку – наряд Державної служби охорони прибув до будівлі вже через хвилину.

Молодший інспектор групи затримання Маріупольського міжрайонного відділу УДСО Роман Котіков розповів, що підозрюваний проривався до виходу, а коли побачив у дверях співробітників міліції, кинув ланцюжок на підлогу. Опору при затриманні він не чинив.

В даний час із затриманим працюють співробітники карного розшуку Жовтневого райвідділу міліції. З'ясовується, чи причетний він до інших епізодів кримінального характеру, що сталися в місті за останні дні.

За фактом затримання відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Судячи з останніх подій, у рідні краї любитель легких грошей потрапить не раніше, ніж через чотири роки.

УДСО при ГУМВС України

в Донецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ