Транспортні міліціонери під час збуту марихуани затримали наркоділка

Транспортні міліціонери під час збуту марихуани затримали наркоділка

04.10.13 13:55 0 926
25 - річний сімферополець в надії заробити «легких грошей» займався збутом наркотичної речовини - «марихуана». Щоб залишатися непоміченим під час зустрічей з потенційними покупцями «дози» він призначав їх або у віддалених районах міста, або в одному з сіл Сімферопольського району. Оперативники лінійного відділу на станції Сімферополь УМВС України на Придніпровській залізниці припинили діяльність наркоділка.

Міліціонери провели декілька оперативних закупівель «зілля» та задокументували факт реалізації зловмисником наркотику. Згідно висновку експерта, вилучене є особливо небезпечним наркотичним засобом - канабіс.

Збувальника затримали «на гарячому» під час чергової передачі наркотиків покупцеві.

Заповзятливий ділок офіційно ніде не працевлаштований. Таким чином, за рахунок здоров’я своїх «клієнтів» він намагався заробити собі на життя. За кожну угоду він отримував по 400 грн. У самого ж затриманого в ході особистого огляду правоохоронцями було виявлено та вилучено гроші, які він отримав за збут наркотиків та чергову дозу наркотичного засобу, призначеного для збуту.

- Слідчим відділенням лінійного відділу на станції Сімферополь, - каже слідчий, старший лейтенант міліції Ігор Клещуков, - відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст.307 (придбання, зберігання та перевезення з метою збуту, а так само незаконний збут особливо небезпечного наркотичного засобу, вчинене повторно) Кримінального кодексу України. Зловмиснику обрано запобіжний захід - утримання під вартою. Йому загрожує позбавлення волі на термін від 5 до 10 років з конфіскацією майна.

СЗГ УМВС України

на Придніпровській залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Керрі: США готові до ...

КОМЕНТАРІ