Псевдопрацівниця газової служби обкрадала столичних пенсіонерів

Псевдопрацівниця газової служби обкрадала столичних пенсіонерів

04.10.13 11:21 0 851
36-річна жіночка приходила до громадян з перевірками, а поки старенькі шукали документи чи писали заяви – спритниця обкрадала їх. Та працівники Святошинського райуправління столичної міліції присікли протиправні дії зловмисниці і затримали її.

Затримана представлялась працівником газової служби, вишукувала пенсіонерів та пропонувала їм поміняти плити або перевірити газ. Поки довірливі громадяни писали заяви та шукали документи, візитерка обкрадала їх та уходила. Лише після цього пенсіонери виявляли крадіжку.

Так, однією з жертв став 92-річний місцевий мешканець. Після уходу «працівниці» він недорахувався майже 40 тисяч гривень. В іншому випадку, здобиччю зловмисниці стали лише 2500 гривень. Але для пенсіонерів і це великі гроші.

Необхідно зазначити, що дана особа вже притягалась до кримінальної відповідальності за скоєння аналогічних злочинів, але в іншому районі столиці. Однак, тюремний досвід її нічому не навчив.

Слідчим відділом Святошинського районного управління міліції столиці відомості про вчинення кримінального правопорушення за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження. Проводиться досудове слідство.

Співробітники Святошинського районного управління міліції звертаються до громадян, якщо ви стали жертвою даної особи – повідомте про це за телефонами: (044) 424-03-41, або 102.

ВЗГ ГУМВС України в м. Києві
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ