«Свобода» пікетувала МВС із вимогою покарати фальсифікаторів виборів у 223-му окрузі

«Свобода» пікетувала МВС із вимогою покарати фальсифікаторів виборів у 223-му окрузі

04.10.13 11:23 0 914
4 жовтня 2013 року Київська міська організація Всеукраїнського об'єднання «Свобода» провела пікетування Міністерства внутрішніх справ України. Активісти вимагали покарати фальсифікаторів парламентських виборів 2012 року в 223-му окрузі.

Націоналісти апелювали до правоохоронців із вимогою не гальмувати розслідування справи та покарати організаторів і виконавців фальшувань. Учасники акції скандували: «Вимагаємо покарати фальсифікаторів!». «Пилипишина – на нари!», «Україні – чесні вибори!».

Коментуючи цю акцію, єдиний кандидат від опозиції у 223-му окрузі свободівець Юрій Левченко зазначив: «Попри те, що після виборів 2012 року вже минув майже рік, і те, що прокуратура та міліція має усі докази проти фальсифікаторів, справу досі не передано до суду. Коли ми влітку пікетували прокуратуру, то виявилось, що... справа загублена, як зазначили правоохоронці. І от нещодавно її «знайшли». З квітня нею займається Міністерство внутрішніх справ. Тому сьогодні ми зібралися тут, щоби нагадати їм, що без покарання фальсифікаторів жодних чесних виборів в Україні ніколи не буде. Лише тиск громади примусить міліцію припинити гальмування розслідування».

Довідка: На парламентський виборах 2012 року в мажоритарному виборчому окрузі №223 (Шевченкківський район Києва) фактично переміг єдиний кандидат від об’єднаних сил опозиції свободівець Юрій Левченко. Але внаслідок фальсифікацій з боку провладного кандидата Віктора Пилипишина перемогу націоналіста не було визнано. Повторні вибори призначено на 15 грудня 2013 року.

Прес-служба Київської міської організації ВО «Свобода
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівному розпочато ...

КОМЕНТАРІ