У Рівному розпочато навчальний рік унікальної дитячої Бізнес-школи

У Рівному розпочато навчальний рік унікальної дитячої Бізнес-школи

04.10.13 11:24 0 1093
На початку осені відкрила новий навчальний рік унікальна дитяча Бізнес-Школа "Юніорбанк", в якій півмільйона школярів з усіх регіонів України розпочнуть або продовжать опановувати основи підприємництва та фінансів, братимуть участь у ділових іграх та тренінгах, стажуватимуться в банку, а також користуватимуться банківськими послугами за допомогою "дитячої" пластикової карти Junior.

2013 навчальний рік у Рівному Бізнес-Школа розпочала екскурсією по ПриватБанку. Діти поспілкувалися з працівниками банку - інкасаторами, касирами, менеджерами та керівниками відділеннь, почули багато нового про професіі у банківському секторі.

“Кількість вихованців нашої дитячої Бізнес-Школи постійно зростає. Отримати уроки фінансової грамотності цього року забажали понад 50 рівненських школярів, - каже керівник рівненської Школи Юніора Галина Шеметило. - Вперше на прохання наших вихованців організовано додаткову групу. В одній групі заняття проводяться традиційно при банківській установі, а друга група є унікальною та єдиною в Україні, тому що вона відкрилась для учнів Економіко-правового ліцею в м. Рівне і заняття проводяться на базі навчального закладу спеціально для учнів ліцею”.

У новому навчальному році з'явилися і приємні нововведення. У рамках практичного курсу банківської та фінансової грамотності кращі учні Бізнес-Школи зможуть "заробити" собі просунуті планшети, а переможці практичного курсу серед регіональних Бізнес-Шкіл поїдуть до Києва на передноворічну прем'єру нового мультфільму студії Уолта Діснея.

Програма фінансової грамотності "ЮніорБанк" принципово відрізняється від звичних шкільних програм і курсів. Перш за все, це захоплюючий, цікавий матеріал, мультфільми, презентації, школа програмування ігри і навіть соціальна мережа юних банкірів. Для наймолодших школярів розроблена мультяшно-ігрова програма навчання, а для старшокласників - можливість практичного вивчення економіки, бізнесу і фінансів для вибору майбутньої спеціальності. Унікальна пластикова карта Junior, яка випускається за згодою і під контролем батьків, дає можливість не тільки користуватися "дорослими" можливостями і банківськими послугами, а й спілкуватися зі своїми однолітками по всьому світу.

Освітня програма ЮніорБанк стартувала з 2009 року в Україні. Сьогодні Юніорбанк працює в Україні, Росії, Грузії та Латвії, об'єднуючи більше 500 000 школярів. У рамках проекту ПриватБанк не тільки надає можливість безкоштовного практичного навчання з фінансових послуг для дітей та підлітків, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя школярів. Щоб стати учасником програми, достатньо просто подати заявку на сайті www.juniorbank.ua.



З повагою, керівник прес-офісу ПриватБанку в Рівному:
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: У ФФУ є сім днів, щоб ...

КОМЕНТАРІ