Українцям пропонують продавати, а вони хочуть рахувати та прибирати

Українцям пропонують продавати, а вони хочуть рахувати та прибирати

04.10.13 11:34 0 1000
Роботодавці частіше за все шукають продавців, будівельників та водіїв, а ось українці бажають працювати бухгалтерами, хатніми робітниками та охоронцями. Про це свідчить статистика вакансій та резюме, розміщених на сайті оголошень Slando.
Станом на початок жовтня на Slando було розміщено більш як 55 тисяч вакансій, та майже 28 тис. оголошень про пошук роботи. Більш за все вакантних місць прийшлось на розділи «Роздрібна торгівля/Продажі», де найчастіше потрібні продавці, «Будівництво» - майстри всіх видів будівельних робіт, та «Транспорт/Логістика», де роботодавці шукають водіїв.
При цьому бажаючі знайти роботу частіше за все залишають резюме у розділах «Транспорт/Логістика», «Будівництво» та «Домашній персонал», де бажають працювати хатніми робітниками, гувернантками та нянями.
В таких сферах зайнятості як «Юриспруденція та бухгалтерія», «Домашній персонал» та «Культура і мистецтво», відсоток бажаючих знайти роботу суттєво перевищую кількість вакансій. А от найбільше нехватка кадрів у рубриках «Нерухомість», «Роздрібна торгівля/Продажі», а також «Краса/фітнес/спорт».
Близько 20% усіх вакансій, розміщених на Slando, пропонують часткову зайнятість, а от люди в пошуку роботи бажають знайти пропозиції на неповний день в 35% оголошень.
Наразі в базі сайту Slando зберігається більше 4,9 млн приватних оголошень від українських інтернет-користувачів. З них понад 80 тис. пропозицій припадає на пошук роботи.


Прес-служба Slando
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У ФФУ є сім днів, щоб ...
Наступна новина: У нововідкритому медичному ...

КОМЕНТАРІ