Ігор Мірошниченко та Андрій Іллєнко відвідали штаб-квартиру ФІФА

Ігор Мірошниченко та Андрій Іллєнко відвідали штаб-квартиру ФІФА

04.10.13 12:39 0 1064
4 жовтня 2013 року народні депутати України свободівці Ігор Мірошниченко та Андрій Іллєнко відвідали штаб-квартиру ФІФА в Цюриху (Швейцарія). Націоналісти зустрілися з головою департаменту ФІФА з комунікацій та зв'язків з громадськістю паном Вальтером де Грегоріо. Українські парламентарі передали футбольним чиновникам англомовні книжки та инші друковані матеріяли про діяльність Української Повстанської Армії, а також вимоги українських вболівальників не визнавати забороненою символіку українських національно-визвольних змагань.

Так, Андрій Іллєнко та Ігор Мірошниченко за підтримки побратимів-свободівців, які мешкають у Швейцарії та Німеччині, відвідали штаб-квартиру ФІФА в Цюриху. Свободівці передали представникові ФІФА англомовні книжки про УПА, статті з журналу "Український тиждень" про історію національно-визвольних змагань, петицію українських уболівальників, підписи під якою нині збирають мільйони небайдужих по всій країні. Варто зауважити, що парламентарі взяли з собою до штаб-квартири ФІФА знамено української революції – червоно-чорний стяг. Також націоналісти передали перекладену англійською мовою заяву одного з українських асоційованих членів ФАРЕ для радіо "Свобода" про те, що вони не брали участи в моніторингу матчу між збірними України та Сан-Марино у Львові.

Як повідомили народні депутати, у ФІФА пообіцяли ретельно вивчити всі матеріяли, які передали націоналісти, та упродовж тижня надати офіційне підтвердження того, що символіка українських національно-визвольних змагань не входить до переліку заборонених.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Росії згадували жертв ...
Наступна новина: На «Золоту осінь ...

КОМЕНТАРІ