До учнів 9 класу загальноосвітньої середньої школи №35 завітали заступник начальника ДПІ у Галицькому районі м.Львова ГУ Міндоходів у Львівській області Білінський О.І. та начальник відділу освіти Галицького району Васюта Л.М. для презентації підручника

До учнів 9 класу загальноосвітньої середньої школи №35 завітали заступник начальника ДПІ у Галицькому районі м.Львова ГУ Міндоходів у Львівській області Білінський О.І. та начальник відділу освіти Галицького району Васюта Л.М. для презентації підручника "

04.10.13 12:41 0 1010
"Сьогодні ми завітали до вашої школи для того, щоб презентувати вам новий підручник "Основи податкових знань”. Думаю, що ця книга допоможе вам в майбутньому обрати професію, вивчити основи податкової грамотності, свої права та обов'язки як майбутніх платників податків, - зазначив Остап Білінський, звертаючись до школярів. - Саме сумлінні платники податків з високим рівнем податкової культури спроможні забезпечити формування дохідної частини бюджету, що є запорукою сталого розвитку держави”.


Інформаційно - комунікаційний
сектор ДПІ у Галицькому районі
м.Львова ГУ Міндоходів у
Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На «Золоту осінь ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ