Начальник ДПІ у м. Чернівцях: Шановні чернівчани!

Начальник ДПІ у м. Чернівцях: Шановні чернівчани!

04.10.13 23:57 0 1245
З 1 жовтня 2013 року Державна податкова інспекція у м. Чернівцях є адміністратором єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування. Відтепер ми приймаємо та опрацьовуємо звіти про суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування. Саме на нашу адресу потрібно подавати звіти про суми нарахованого єдиного внеску.

Крім того, змінено рахунки для зарахування коштів єдиного внеску. З ними можна ознайомитись на фіційному веб-порталі Міндоходів у розділі «Реєстри», в Центрі обслуговування платників податків, у кожному відділенні банку нашого міста.

Державна податкова інспекція у м. Чернівцях зацікавлена в тому, щоб процес передачі функцій єдиного внеску пройшов максимально комфортно для платників. Для цього проведено всі необхідні технічні приготування, налагоджено оперативний обмін інформацією з Пенсійним фондом та фондами соціального страхування, проведено кадрові та організаційні приготування - створено робочі місця для прийняття звітності з єдиного внеску. Працівники фахово роз'яснюють норми законодавства, надають консультативну допомогу під час заповнення звітності.

Тож, звертаючись до платників єдиного соціального внеску хочу запевнити, що жодного дискомфорту та незручностей, у зв'язку зі зміною адміністратора, платники не відчуватимуть, а допомогу у заповненні та доброзичливе ставлення до кожного платника ми гарантуємо.


Начальник ДПІ у м. Чернівцях
Ярослав Городенський
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: На Тернопільщині від ...
Наступна новина: Студенти-політехніки ...

КОМЕНТАРІ