У Волинській області кращі міліцейські футболісти працюють в УБОЗі

У Волинській області кращі міліцейські футболісти працюють в УБОЗі

05.10.13 09:07 0 883
Для підтримки професійної майстерності та популяризації здорового способу життя серед підрозділів волинської міліції постійно проводяться змагання з різних видів спорту. Але найпопулярним серед правоохоронців традиційно є міні-футбол.

На спортивному майданчику УМВС в області відбувся відкритий чемпіонат УМВС України у Волинській області з міні-футболу. В змаганнях взяли участь команди з числа співробітників структурних підрозділів і міськрайвідділів.

На спортивній арені всі команди показали високий клас гри та продемонстрували рівень своєї майстерності. У напруженому протистоянні у фінал потрапили футбольні команди Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру, маневицького райвідділу міліції та управління по боротьбі з організованою злочинністю.

У запеклій боротьбі третє місце посіла команда Маневицького РВ УМВС, на другій сходинці фінішували працівники НДЕКЦ, а перемогу святкувала збірна УБОЗу. Призерам змагань вручили почесні грамоти та цінні подарунки, надані Волинською обласною профспілковою організацією атестованих працівників міліції.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ