В Закарпатській області очільник міліції Рахівщини зустрівся з трудовим колективом Рахівського лісового господарства

В Закарпатській області очільник міліції Рахівщини зустрівся з трудовим колективом Рахівського лісового господарства

05.10.13 08:47 0 901
Тісна співпраця міліції Рахівщини з трудовими колективами установ та організацій району дає позитивний результат у боротьбі зі злочинністю.

Головна тема зустрічі начальника рахівської міліції Віталія Шимоняка з керівником ДП «Рахівське лісове дослідне господарство» Володимиром Приступою та колективом установи - контроль за дотриманням правил полювання та охорона лісів від лісопорушень. Протягом всього року ведеться тісна співпраця щодо охорони лісів, а з перших днів відкриття сезону полювання на правоохоронців покладено завдання перевірки використання вогнепальної зброї, умов її зберігання, перевезення та боротьби з браконьєрством.

Як доводить міліцейська практика, під час сезону полювання виявляються випадки браконьєрства та незаконного поводження зі зброєю, що особливо небезпечно.

Щоб попередити трагічні випадки, інспектор дозвільної системи Володимир Митрюк систематично зустрічається з низовими мисливськими колективами та проводить інструктажі щодо правил поводження зі зброєю, перевіряє стан та умови її зберігання.

- Тільки протягом поточного року в Рахівському районі за порушення умов зберігання, носіння та перевезення нами було вилучено 15 одиниць мисливської зброї, виявлено 3 факти незаконного полювання, - повідомив співрозмовникам Віталій Шимоняк.

- Тісна співпраця з правоохоронцями для нас є важливою, адже ви здійснюєте контроль і за проведенням лісозаготівельних та деревообробних робіт, торгівлею ялинками під час новорічних свят, продажем весняних первоцвітів, влітку прикладаєте зусилля для охорони лісів від пожеж, - зауважив Володимир Приступа.

Керівник Рахівської міліції розповів колективу про стан криміногенної ситуації в районі, довів про результати роботи правоохоронців щодо боротьби з корупційними проявами.

Олеся Чайковська

Рахівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Чернівці: У дворі на вулиці ...

КОМЕНТАРІ