Закарпатська область: рятувальники вітали освітян з професійним святом

Закарпатська область: рятувальники вітали освітян з професійним святом

05.10.13 11:27 0 919
Свято працівників освіти на Україні традиційно відзначають у першу неділю жовтня, проте закарпатські рятувальники вже вітали освітян області. У цей сонячний день керівництво Управління ДСНС України у Закарпатській області завітало до навчальних закладів Великоберезнянського та Воловецького районів.

Так, керівник рятувальників Закарпаття, депутат обласної ради Мирослав Щербей привітав освітян рідної Воловеччини. Урочисті заходи до Дня вчителя пройшли у районній державній адміністрації. У вітальному слові Мирослав Щербей висловив слова вдячності вчителям рідного краю за їх самовіддану працю. Він підкреслив, що у верховинських школах гармонійно поєднані досвід і знання, мудрість і молодість. Педагоги з досвідом діляться своїми здобутками із підростаючим поколінням.

На завершення Мирослав Щербей вручив подяки, грамоти та цінні подарунки від депутатського корпусу найкращим працівникам освіти.

Також, на аналогічні урочисті заходи до освітян Великоберезнянщини завітав заступник начальника Управління ДСНС у області Андрій Сікора. Приємно, що ці навчальні заклади тісно співпрацюють з оперативно-рятувальною службою Закарпаття, пропагуючи основи безпечної життєдіяльності. Так, цьогоріч команда Великоберезнянської школи І-ІІІ ст. брала участь у з XIX Всеукраїнському фестивалі Дружин юних пожежних. А на базі Великоберезнянської загальноосвітньої санаторної школи-інтернат І-ІІІ ступенів впродовж багатьох років проводиться обласний збір-змагання «Школа безпеки».

Вітаючи освітян рятувальники висловили сподівання на подальшу співпрацю у вихованні підростаючого покоління та вручили педагогічним колективам цінні подарунки.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: юним героям-рятівникам ...
Наступна новина: Понад 610 млн. грн. ...

КОМЕНТАРІ