В Закарпатській області свалявські дільничні міліціонери спілкуються з жителями району

В Закарпатській області свалявські дільничні міліціонери спілкуються з жителями району

05.10.13 08:09 0 885
Кожен з нас хоча б раз в житті опинявся в ситуації, коли необхідно було звернутися до дільничного інспектора міліції. Як правило, ми оцінюємо його роботу лише тоді, коли до нас приходить якась біда. У такому разі нам завжди допоможе людина в погонах, яка знаходиться поряд з нами.

Днями в сільській раді с. Поляна, що на Свалявщині, відбувся прийом громадян дільничним мол. лейтенантом міліції Володимиром Підгородецьким. Обслуговувати даний населений пункт він почав недавно. Та за короткий період часу став для мешканців села дуже потрібною людиною.

Мешканець села пан Іван, який прийшов на прийом до дільничного говорить, що Володимир Олегович – це правоохоронець, який завжди стоїть на варті захисту законних прав і обов’язків громадян. У будь-який час дня, коли б до нього не звернувся, він завжди знаходить час на людей, які потребують його допомоги. Він рішучий, цілеспрямований, мудрий і професіонал у своїй роботі.

Нещодавно чоловік цей і сам звертався до нього з порадою, бо мав деякі неприємності в сім′ї. Дільничний надав розумну пораду, що ніколи в таких справах не потрібно поспішати, бо благополуччя сім’ї залежить в першу чергу від нас самих. Тож чоловік вдячним йому, адже не знати, як би склалось його сімейне життя.

« Допомога людям є для мене найбільшою подякою. Захищати їхні права, не допускати порушень законодавства, бути корисним людям, мати у них довіру - чого ще повинен бажати правоохоронець»,- каже дільничний Підгородецький.

За словами заступника начальника Свалявського райвідділу міліції підполковника Ярослава Лебовича, прийом заяв, скарг, повідомлень громадян, їх розгляд і прийняття рішень, – це тільки мала частина обов’язків, які державою покладені на дільничних інспекторів. Їх обов’язки – це також попередження і припинення адміністративних правопорушень, профілактика і розкриття злочинів, вчинених на території обслуговування. Дивлячись, в першу чергу, на дільничного інспектора міліції, громадяни оцінюють діяльність міліції в цілому, роблять висновок про те, як держава захищає їх добробут, особисту безпеку та їх рідних від кримінальних посягань. А в сільській місцевості дільничний інспектор – це, практично, єдиний представник міліції. Тож довіра народу, щира подяка громадян є найвищою оцінкою діяльності дільничних інспекторів міліції.

Вікторія Калабішка

Свалявский МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ