На Хмельниччині ліквідовано пожежу літньої кухні

На Хмельниччині ліквідовано пожежу літньої кухні

05.10.13 08:00 0 858
3 жовтня о 20:53 на пункт зв’язку 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу господарчої будівлі в с. Лозична Шепетівського району. Телефонувала власниця помешкання, яка відчула запах диму, вибігла на подвір’я та побачила, що горить дах літньої кухні.

Рятувальники оперативно прибули за вказаною адресою та в 21:37 повністю ліквідували пожежу. Також, виклик за сигналом «тривога» було переадресовано вогнеборцям місцевої пожежної команди с. Судилків, яка розташована на відстані двох кілометрів від місця події.

Рятувальникам вдалося запобігти перекиданню вогню в приміщення будівлі та не дати можливості розповсюдитись полум’ю на господарчі будівлі, які були поруч. Нещасних випадків на пожежі не було.

Як з’ясувалося пізніше, загоряння сталося через неправильне влаштування та несправність опалювальної печі та димаря. Від перекалювання печі на горищі, куди виходила пічна труба та через відсутність протипожежної розділки загорілося дерев’яне перекриття стелі. Вогнем пошкоджено перекриття на площі 4 м кв., знищено домашні речі, покриття та перекриття.

З початку 2013 року для гасіння пожеж, ліквідації наслідків аварій, катастроф та стихійних лих підрозділи місцевих пожежних команд, залучалися в 107 випадках. Всього за участю місцевих пожежних команд ліквідовано 79 пожеж, з них 17 пожеж ліквідовано самостійно без залучення підрозділів ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ