Івано-Франківськ: депутат міської ради від фракції ВО «Свобода» Віталій Бурко прозвітував за трирічну діяльність

Івано-Франківськ: депутат міської ради від фракції ВО «Свобода» Віталій Бурко прозвітував за трирічну діяльність

05.10.13 08:57 0 1036
3 жовтня пройшов черговий звіт депутатів фракції ВО «Свобода» за трирічну діяльність в міській раді. Цього разу зустріч з громадою провів Віталій Бурко. Традиційно участь у заході взяв і народний депутат-свободівець Руслан Марцінків.

Народні обранці продовжують звітувати. Окрім загального масштабного звіту, що відбувся 8 вересня, депутати проводять зустрічі з громадою у мікрорайонах міста, де розповідають про виконані на окрузі справи, діляться планами на майбутнє та відповідають на запитання слухачів.

Депутат Віталій Бурко зустрівся з мешканцями 14 виборчого округу. Традиційно громада переглянула короткий фільм про діяльність фракції націоналістів в Івано-Франківську, а також отримала інформаційний буклет з виконаними справами свого депутата.

Народний депутат України Руслан Марцінків розповів про головні напрямки діяльності «Свободи» як на загальноукраїнському політикумі, так і в місті зокрема. Свободівець зауважив, що попри різноманітні перешкоди та відсутність державної фінансово підтримки, все ж вдалося виконати 65% передвиборчої програми.

Міський депутат Віталій Бурко окреслив основні віхи діяльності. Депутат закликав громаду до активності та подальшої спільної роботи, подякував ініціативним мешканцям за конструктивні ідеї та допомогу. Більшість уваги народний обранець зосередив на ремонті доріг та між будинкових проїздах, а також на облагородження благоустрою та встановлення дитячих майданчиків.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині ОФІЦІЙНА ...

КОМЕНТАРІ