В Івано-Франківській області нагороди для успішних у службі та спорті

В Івано-Франківській області нагороди для успішних у службі та спорті

05.10.13 08:04 0 956
В обласному УМВС вшанували призерів чемпіонату МВС України серед кінологів, кращих динамівців і юних дзюдоїстів.

Начальник УМВС генерал-майор міліції Олег Сало привітав працівників кінологічного центру, які успішно виступили на чемпіонаті МВС України з багатоборства кінологів в Одесі. Старший інспектор-кінолог старший лейтенант міліції Андрій Попаца із службовим собакою Райдою посіли третє місце серед 28 учасників. Крім Андрія Попаци, наказом УМВС за добросовісне виконання службових обов’язків, професійну майстерність заохочено начальника кінологічного центру старшого лейтенанта міліції Володимира Струсінського та його заступника Руслана Третяка, котрі готували команду до цих змагань.

Олег Сало, який очолює обласну організацію фізкультурно-спортивного товариства «Динамо», також нагородив грамотами кращих динамівців Прикарпаття – Миколу Петрука з обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій та Олега Романчука і Дмитра Дідоводюка з військової частини внутрішніх військ, які успішно виступають на всеукраїнських змаганнях.

Не відстають від старших товаришів по товариству й юні динамівці. На недавній юнацькій першості ФСТ «Динамо» України з дзюдо збірна Івано-Франківської області виборола п’ять медалей. Олег Сало вручив відзнаки вихованцям надвірнянської школи дзюдо Івану Пилип’яку, Андрію Свідраку, Оксані Гуш, Івану Тимінському та Оресту Балабану, а також їх тренерам Тетяні Кучинській та Христині Гунді.

«Приємно, що співробітники кінологічного центру не тільки працюють над розкриттям злочинів, а й демонструють високі результати на змаганнях, – сказав генерал-майор міліції Олег Сало. – Хочеться відзначити й наших динамівців, насамперед юних, які гідно представляють обласну організацію на різноманітних першостях. Бажаємо їм підкорення нових спортивних висот».

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Архітектурна премія « ...
Наступна новина: "Арсенал" полетить на матч ...

КОМЕНТАРІ