Понад 610 млн. грн. акцизного податку надійшло до державного бюджету від великих платників Львівщини – виробників підакцизної продукції

Понад 610 млн. грн. акцизного податку надійшло до державного бюджету від великих платників Львівщини – виробників підакцизної продукції

05.10.13 11:30 0 805
З початку року великі підприємства Львівщини, які виготовляють підакцизну продукцію, сплатили до державної скарбниці 610,9 млн. грн. акцизного податку з вироблених в Україні підакцизних товарів.

Зокрема, у січні-вересні цього року надійшло 517,2 млн. грн. акцизного податку від реалізації горілчаних виробів, 45,3 млн. грн. – від реалізації пива та 48,4 млн. грн. – від продажу тютюнових виробів.

Акцизний податок займає друге місце у структурі податкових надходжень до державного бюджету після податку на додану вартість та складає майже 31 % від загальної суми надходжень.

Довідково:

З 1 вересня 2013 року запроваджено марки акцизного податку нового зразка для алкогольних напоїв та тютюнових виробів із захистом від підробки, що дозволило посилити державний контроль за обігом алкоголю та тютюнових виробів, а також захистити здоров’я та життя громадян.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпатська область: ...
Наступна новина: Луцьк: 7 жовтня на двох ...

КОМЕНТАРІ