У Львові бельгійські інвестори збудують сучасний житловий комплекс

У Львові бельгійські інвестори збудують сучасний житловий комплекс

05.10.13 12:01 0 908
Уже найближчим часом мешканці нашого міста отримають можливість придбати сучасне європейське житло за доступними цінами. Це стало можливим завдяки інвестиційній співпраці між Україною та Королівством Бельгія, яка із року в рік активно розвивається. Про спільні інвестиційні проекти голова Львівської ОДА Віктор Шемчук обговорив із Надзвичайним і Повноважним Послом Королівства Бельгія в Україні Яною Зікмундовою.

«У нас є хороші взаємини із Бельгійським урядом, із року в рік до нас все частіше приїздять туристи із Королівства Бельгія. А невдовзі мешканці Львова матимуть змогу придбати сучасне європейське житло за доступними цінами. Так зване «бельгійське містечко» з усіма європейськими стандартами уже в наступному році буде збудоване у Львові. Залучення інвестицій у цей проект буде не менше 20-ти мільйонів євро», – зазначив В.Шемчук.

Своєю чергою, Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Бельгія в Україні Яна Зікмундова подякувала очільнику області за відкриту позицію щодо залучення іноземних інвесторів. « на Львівщині уже успішно реалізовуються ряд проектів, зокрема в сфері адміністрування бізнесу. І ми плануємо нашу співпрацю із вашим регіоном поглиблювати», – зазначила Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Бельгія в Україні.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У сутичках у Єгипті ...

КОМЕНТАРІ