У Чернігові з 5 жовтня почнеться опалювальний сезон у житлових будинках

У Чернігові з 5 жовтня почнеться опалювальний сезон у житлових будинках

05.10.13 08:45 0 823
Опалювальний сезон 2013-2014 років у Чернігові розпочнеться з 5 жовтня у зв'язку із встановленням середньодобової температури зовнішнього повітря нижче +8 градусів С. Відповідне розпорядження підписав міський голова Олександр Соколов.

"Керівникам ПАТ "Облтеплокомуненерго", Чернігівська ТЕЦ ТОВ фірми "ТехНова", ПП "Спеціальна енергетична компанія", ПАТ "Чернігівгаз", підприємствам та організаціям міста, що мають на балансі відомчі котельні, розпочати опалювальний сезон 2013-2014 років і подавати тепло з урахуванням середньодобової температури зовнішнього повітря житловому фонду, кооперативним житловим будинкам, об'єднанням співвласників багатоквартирних житлових будинків, приватному житловому фонду, а також відомчому житловому фонду підприємств і установ з 00 годин 5 жовтня 2013 року", - сказано в документі.

Опалювальний сезон для споживачів, що користуються індивідуальним газовим опаленням, встановлено з 00 годин 5 жовтня 2013 року до 15 квітня 2014 року.

Також керівникам житлово-експлуатаційних підприємств, об'єднанням співвласників багатоквартирних житлових будинків та іншим організаціям спільно з теплопостачальними організаціями рекомендовано провести роз'яснювальну роботу з боржниками щодо необхідності розрахунків за спожиті газ, опалення, гаряче водопостачання та інші комунальні послуги.

В управлінні ЖКГ міської ради вважають доречним, що опалювальний сезон у місті розпочнеться у вихідний день, оскільки переважна більшість чернігівців буде вдома, що допоможе уникнути критичних ситуацій під час початку подачі теплоносіїв.

Нагадаємо, що для закладів соціальної сфери обласного центру Чернігівщини опалювальний сезон розпочався з 1 жовтня.

Ірина Синельник
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ