У Рівненській області учасники організованої злочинної групи, які займались збутом наркотиків, — на лаві підсудних

У Рівненській області учасники організованої злочинної групи, які займались збутом наркотиків, — на лаві підсудних

05.10.13 08:47 0 970
Прокуратурою Рівненської області скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно трьох мешканців міста Рівне, які у складі організованої злочинної групи вчиняли злочини у сфері незаконного обігу наркотичних засобів.

Досудовим слідством доведено, що дилерську мережу з розповсюдження наркотиків організував з початку 2013 року неодноразово судимий рівнянин, 1980 року народження, переслідуючи мету системного отримання від такого промислу прибутків. До своєї протиправної діяльності він залучив ще двох жителів обласного центру.

Згідно з розробленим злочинним планом і розподілом функцій учасники злочинної групи закуповували у невстановлених осіб опіоїди – бупренорфіновмісні таблетки "Субітекс" та в подальшому збували їх наркозалежним. Частину коштів, отриманих внаслідок злочинних дій, організатор розподіляв між спільниками, іншу – використовував для продовження злочинного бізнесу та вжиття заходів конспірації.

Учасникам організованої злочинної групи вдалося незаконно збути наркотиків на загальну суму не менше 16 тис. грн.

До усіх них застосовано запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Згідно із законом, членам цієї організованої злочинної групи загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернігові з 5 жовтня ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ