На Рівненщині наркоторговця засудили до чотирьох років позбавлення волі

На Рівненщині наркоторговця засудили до чотирьох років позбавлення волі

05.10.13 09:47 0 897
У травні працівники Здолбунівського райвідділу міліції затримали чоловіка, який незаконно торгував сильнодіючими лікарськими засобами.

45-річний Ігор отримував наркотичні препарати - «Сибазон» та «Димедрол» за рецептом від лікаря-нарколога. Адже чоловік давно перебуває на обліку у психіатричній лікарні через отриману в дитинстві черепно-мозкову травму. Проте препарати не приймав, а вирішив продавати по 60 гривень за десяток таблеток.

За словами зловмисника, продавати сильнодіючі лікарські засоби він почав лише за місяць до затримання. Чоловік сподівався, що таким чином покращить своє скрутне фінансове становище.

Здолбунівчанин повністю визнав свою вину і повідомив, що збутом наркотичних лікарських засобів займається не вперше.

- Слідчими Здолбунівського РВ УМВС у Рівненській області кримінальне провадження направлено до суду за частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, – повідомляє оперуповноважений сектору по боротьбі з наркотиками Петро Вовчик.

У вересні Здолбунівський районний суду засудив Ігоря до чотирьох років позбавлення волі з іспитовим строком два роки.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У Волинській області від ...

КОМЕНТАРІ